Skip to main content

Vårt studentmedlemskap har blitt enda bedre!

Vi relanserer vårt studentmedlemskap, og du får en skreddersydd pakke for kun 299,- per semester - eller 49,90 kroner per måned!

Trykk på + i bildet under for å lese mer om noen av fordelene ved å være studentmedlem.

Fellesskap

Norsk Flygerforbund alene har over 2.000 medlemmer, og gjennom våre internasjonale medlemskap er vi med på å representere over 100.000 piloter verden over. Det gir makt bak arbeidet vi gjør, og at våre saker og innspill blir lyttet til i alle relevante fora.

Påvirkningskraft

Som student er du en viktig del av fremtidens luftfart. Nettopp derfor jobber vi for dine interesser, som blant bærekraftig teknologi for en grønn luftfart. Vi har gode kontakter og samarbeidspartnere, og flere medlemmer gir oss et sterkere mandat for å få gjennom saker som er viktige for deg.

Trygghet!

Du har et erfarent og svært kompetent forbund som jobber for dine interesser. Både med de store, politiske sakene, men også for deg dersom noe skulle oppstå. Gjennom vårt medlemskap i IFALPA får du også hjelp over hele verden dersom noe skulle oppstå i forbindelse med din tjeneste.

Muligheter

I Norsk Flygerforbund har vi mange tillitsvalgte som jobber med å sikre rettighetene til medlemmene, og vi har mange fageksperter som jobber med flysikkerhet, politisk påvirkning og industrielle spørsmål, for å nevne noe. Her kan du bli del av et engasjert og svært kunnskapsrikt miljø. Det gir deg gode kontakter, og unik innsikt i en dynamisk og spennende luftfartsbransje.

Fagkompetanse

Våre kunnskapsrike fageksperter er tilgjengelige for støtte og råd dersom du skulle ha behov for det. Vi har høy ekspertise på blant annet forhandlinger, industrielle saker og flysikkerhetsspørsmål.

Du har også en rå forsikringspakke inkludert i medlemsskapet, og mulighet til å skreddersy dine forsikringer!

Advokatforsikring

Denne forsikringen er inkludert i ditt medlemskap. Dekker både deler av ditt studentforhold og ditt privatliv! Du betaler ingenting ekstra, men for andre er veiledende pris for denne forsikringen 456,- per semester. Les mer om forsikringen her.

Innboforsikring

Innboforsikringen fra LOfavør omtales som Norges beste, og den er inkludert i ditt medlemskap. Forsikringen har en verdi på 570,- per semester. Les mer om forsikringen her.

Loss of License-forsikring

Som studentmedlem, har du også tilgang til å tegne Loss of License-forsikring, som gir deg en ekstra trygghet dersom noe mot formodning skulle skje og du mister dine medisinske papirer. Les mer om forsikringen her.

I tillegg til lukrative forsikringer, får du også full tilgang til LOfavør sitt omfattende fordelsprogram. Du kan lese mer om programmet her.

Du har nettopp startet en fantastisk karriere, som vil by på mange oppturer. Og for å ha størst mulig glede av alle oppturene, er det fint å vite at vi har ryggen din dersom nedturene skulle komme. Medlemskapet er din beste forsikring, og det gir deg unike muligheter til å forme fremtiden for flygeryrket.

Bli medlem i dag, for kun 49,90 kroner per måned!

Har du spørsmål kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller du kan melde deg direkte inn her.