Skip to main content
06. oktober 2021

SAS-ledelsen har holdt lojale piloter for narr

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er gjest i denne episoden, for å forklare hvorfor så mange nå føler seg dolket i ryggen av sin tidligere arbeidsgiver.

600 lojale piloter har gått arbeidsledige i påvente av å bli reansatt i SAS, mange av dem i nesten ett og et halvt år. De har rett på jobbene sine tilbake når selskapet på ny trenger folk, men i mellomtiden har deres gamle arbeidsgiver lagt en plan for å omgå reansettelsesetten. Ansatte som har hatt skoene pusset og uniformen hengende hjemme, klare til å komme tilbake på jobb, har blitt holdt for narr av et selskap de fleste trodde sto for et seriøst arbeidsliv.

I denne episoden av podcasten snakker vi om de siste ukers kromspring fra SAS, og nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er på besøk. Etter denne episoden forstår du kanskje enda mer om hvorfor denne kampen er så viktig å ta.

Hør episoden her:

 

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!