Skip to main content

Flygerutdannedes Forening (FUF)

Leder: Sebastian Storjord
Nestleder: Robin Aasbjørg
Styremedlem:  Daniel Bakke
Styremedlem:  Cato Rosario

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Flygerutdannedes forening (FUF) organiserer rundt 150 medlemmer som er ferdig utdannede flygere, men som av ulike grunner står uten jobb. Majoriteten av medlemsmassen er tidligere norske SAS-piloter som i 2020 mistet jobben som følge av koronapandemien.

Alle profesjonelle flygere uten jobb er velkommen til foreningen. FUF jobber på kort sikt blant annet for å sikre statlig sertifikatstøtte og vedlikeholdelse av sertifikater. I et større perspektiv jobber foreningen for gode arbeidsvilkår og et ansvarlig arbeidsliv når jobbene i større grad kommer tilbake i luften.

Er du ferdig utdannet pilot uten jobb, eller har mistet jobben på grunn av koronapandemien? Meld deg inn i Flygerutdannedes Forening via dette innmeldingsskjemaet eller kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du allerede er medlem av en annen forening i NF.

Hør podcastepisoden om Flygerutdannedes Forening her.