Skip to main content
14. oktober 2021

Markering på SAS sitt hovedkvarter

I denne episoden snakker vi med Vegard Flåten Andreassen som deltok på markeringen i Sverige. I tillegg får vi besøk av Lars Magnus Kirkhus som er med i planleggingen av markeringen i Oslo på tirsdag.

Oppsagte SAS-ansatte føler seg sviktet av sin gamle arbeidsgiver, og denne uken markerte de sin misnøye ved å komme i samlet tropp til SAS' hovedkvarter utenfor Stockholm.

Her møtte de blant andre CEO Anko van der Werff. Neste uke blir det markeringer i Oslo, og i denne episoden får vi besøk fra dem som planlegger markeringen. Vi har også ringt til Sverige for å få en rapport fra markeringen hos våre naboer.

Hør episoden her:

Siste episoder:

12. juli 2023

Oppkjøpet av Widerøe med Sindre Haanshuus

Forutsett at kjøpet godkjennes av Konkurransetilsynet, blir Widerøe et heleid datterselskap av Norwegian. Vi har snakket med leder Sindre Haanshuus i Widerøes Flygerforening om hva det innebærer.

27. juni 2023

Kriseledelse med Katinka Riksfjord Sporsem

Hvordan leder man best gjennom en krise? De siste syv årene har vært mildt sagt innholdsrike, med flere dramatiske hendelser som en pandemi, streiker og dessverre noen fatale ulykker. Avtroppende generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem har vært med på litt av hvert gjennom sine år i Norsk Flygerforbund, og i denne episoden snakker vi om hvordan man best kan lede gjennom en krise.

12. juni 2023

Pride med Lars Magnus Kirkhus

Hvordan er det å komme ut som skeiv i cockpit? Ikke så skummelt som mange tror, mener Lars Magnus Kirkhus. Denne måneden markerer vi Pride, og vi er utrolig takknemlige for å ha fått Lars Magnus på besøk. For noen år siden bestemte han seg for å være åpen om at han ikke hadde dame, men type. I denne episoden snakker vi om hvordan vi kan legge til rette for at alle våre kolleger kan få vise alle sine sider også på jobb.