Skip to main content
20. oktober 2021

Demonstrasjoner mot SAS i Oslo

Tirsdag var det storstilte demonstrasjoner mot SAS i Oslo.

Tidligere SAS-ansatte føler seg lurt av sin tidligere arbeidsgiver, som legger ut deres egne jobber på billigsalg mens de forblir henvist til Nav. Det til tross for at pilotene har en lovfestet reansettelsesrett når behovet gjenoppstår.

Denne uken ble det gjennomført demonstrasjoner i Oslo, som fikk bred oppmerksomhet i media. Også de politiske partiene deltok, og blant partiene er det bred støtte til de oppsagte ansatte.

Anders Eikeland og NF-Påddens egen Gabriel Ærø var blant de tidligere SAS-ansatte som møtte opp på demonstrasjonene i dag. I denne episoden forteller de hvordan dagen har opplevdes fra innsiden.

 

Siste episoder:

12. juli 2023

Forutsett at kjøpet godkjennes av Konkurransetilsynet, blir Widerøe et heleid datterselskap av Norwegian. Vi har snakket med leder Sindre Haanshuus i Widerøes Flygerforening om hva det innebærer.

27. juni 2023

Hvordan leder man best gjennom en krise? De siste syv årene har vært mildt sagt innholdsrike, med flere dramatiske hendelser som en pandemi, streiker og dessverre noen fatale ulykker. Avtroppende generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem har vært med på litt av hvert gjennom sine år i Norsk Flygerforbund, og i denne episoden snakker vi om hvordan man best kan lede gjennom en krise.

12. juni 2023

Hvordan er det å komme ut som skeiv i cockpit? Ikke så skummelt som mange tror, mener Lars Magnus Kirkhus. Denne måneden markerer vi Pride, og vi er utrolig takknemlige for å ha fått Lars Magnus på besøk. For noen år siden bestemte han seg for å være åpen om at han ikke hadde dame, men type. I denne episoden snakker vi om hvordan vi kan legge til rette for at alle våre kolleger kan få vise alle sine sider også på jobb.