Skip to main content
13. mai 2022

Hvor står luftfarten i dag?

Endelig er vi tilbake med ny sesong! De siste årene har vi spekulert i når en ramp up skulle begynne i luftfarten. Nå er det liten tvil om at den har kommet, men fortsatt er det mange piloter som står uten jobb. Hvor står norsk luftfart per i dag, og hvordan er utsiktene fremover? I denne episoden får vi besøk av forbundsleder Yngve Carlsen.

Siste episoder:

12. juli 2023

Forutsett at kjøpet godkjennes av Konkurransetilsynet, blir Widerøe et heleid datterselskap av Norwegian. Vi har snakket med leder Sindre Haanshuus i Widerøes Flygerforening om hva det innebærer.

27. juni 2023

Hvordan leder man best gjennom en krise? De siste syv årene har vært mildt sagt innholdsrike, med flere dramatiske hendelser som en pandemi, streiker og dessverre noen fatale ulykker. Avtroppende generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem har vært med på litt av hvert gjennom sine år i Norsk Flygerforbund, og i denne episoden snakker vi om hvordan man best kan lede gjennom en krise.

12. juni 2023

Hvordan er det å komme ut som skeiv i cockpit? Ikke så skummelt som mange tror, mener Lars Magnus Kirkhus. Denne måneden markerer vi Pride, og vi er utrolig takknemlige for å ha fått Lars Magnus på besøk. For noen år siden bestemte han seg for å være åpen om at han ikke hadde dame, men type. I denne episoden snakker vi om hvordan vi kan legge til rette for at alle våre kolleger kan få vise alle sine sider også på jobb.