Tillitsvalgtkurs i regi av Norsk Flygerforbund

  • Dato: 18.januar 2022 - 20.januar 2022
  • Sted: Sørmarka Kurs og Konferansesenter

Norsk Flygerforbund holder tillitsvalgtopplæring for medlemsforeningene på Sørmarka i Oslo 18.-20. januar 2022.

Som tillitsvalgt er du bindeleddet mellom medlemmene og arbeidsgiver, og representerermedlemmene overfor ledelsen i bedriften. Tillitsvalgte skal sikre medlemmene gode lønns-og arbeidsvilkår, og trygghet og påvirkning på arbeidsplassen. I et arbeidsliv som er i stadigendring er både grunnleggende kunnskap og oppdatering viktig. Dette vil du få ved å deltapå Norsk Flygerforbunds tillitsvalgtkurs.Som tillitsvalgt er du bindeleddet mellom medlemmene og arbeidsgiver, og representerermedlemmene overfor ledelsen i bedriften. Tillitsvalgte skal sikre medlemmene gode lønns-og arbeidsvilkår, og trygghet og påvirkning på arbeidsplassen. I et arbeidsliv som er i stadigendring er både grunnleggende kunnskap og oppdatering viktig. Dette vil du få ved å deltapå Norsk Flygerforbunds tillitsvalgtkurs.

På tillitsvalgtkurset får du vite mer om hva det innebærer å være tillitsvalgt, og omrettigheter og plikter. Her vil du få en gjennomgang av lov- og avtaleverk som du trenger åkjenne til som tillitsvalgt. Vi vil også ha fokus på forhandlinger og medbestemmelse, oggjennomgå aktuelle problemstillinger. Og ikke minst så treffer du andre tillitsvalgte frabåde forbund og andre medlemsforeninger. Å dele og utveksle erfaringer og byggenettverk er en viktig del av kurset.

Ved å delta på tillitsvalgtopplæringen vil du få:

  • Inspirasjon og trygghet til å være en god tillitsvalgt
  • Inspirasjon og trygghet til å være en god tillitsvalgt
  • Kunnskap og ferdigheterNettverk

Tillitsvalgte har krav på fri for å delta på opplæringen. Vi ber om at medlemsforeningene gir en snarlig tilbakemelding på om dere ønsker å melde på tillitsvalgte som deltagere.

Påmeldingsfrist: innen fredag 19. november 2021.

Påmelding sendes på e-post til:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Medlemsforeninger uten egen økonomi kan søke om refusjon av kostnader.