Skip to main content
20. juni 2023
West Air og deres ATP som nå er pensjonert. Foto: Leon / @cgn.apron

West Air Norway flygerforening melder oppbud

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Tapte viktig anbud, nå må medlemsforeningen dessverre legges ned.

I vår mistet West Air Norway sitt anbud med Posten til polske Sprint Air. Nå legger selskapets norske filial inn årene, og mange av de ansatte har mistet jobbene sine. Det betyr at også West Air Norway Flygerforening (WAN) dessverre må melde oppbud.

Foreningen har eksistert i mange år, og har hatt en tariffavtale med Norsk Flygerforbund.

- Det har vært et godt og konstruktivt samarbeid gjennom alle disse årene. Vi vil spesielt takke Magnus Klasson, Stian Andersen og Mimmi Salo i WANs ledergruppe for godt samarbeid, sier konstituert generalsekretær Christopher Gibson Thune i Norsk Flygerforbund.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.