Skip to main content
15. april 2024

Vi trenger din hjelp!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Snart er det den internasjonale pilotdagen, og det har vi lyst til å markere!

Vi ønsker å benytte den internasjonale pilotdagen den 26. april til å markere at flysikkerhet starter med minst to piloter i cockpit. Selv om det er noe de fleste av oss kanskje tar for gitt i dag, er det flere flyprodusenter som forsker og utvikler fly som skal bli mindre avhengige av mennesker i cockpit.

Det mener vi er feil vei å gå, fordi mennesker er nøkkelen til flysikkerhet.

For å markere dagen, trenger vi hjelp fra dere! Ta et bilde av deg selv og en kollega i cockpit, og send bildet til oss. Vi vil gjerne bruke bildet for å markere dagen den 26. april, i samarbeid med våre partnerforbund i Europa og i verden.

Du kan sende bildet på flere måter. Enten på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., du kan sende oss en melding på Messenger eller Instagram, eller du kan tagge oss gjennom @norskflygerforbund på Instagram.

Vi trekker en heldig vinner som får en overraskelse fra oss. Lykke til!

 

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.