Skip to main content
13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

Norsk Flygerforbund er på vei ut på veien for å treffe flere av medlemmene våre, og kanskje noen som kunne tenke seg å bli en del av fellesskapet. I år har vi valgt å besøke flere av våre studentmedlemmer, og vi legger ut på en turné som går innom de største samlingene av flystudenter i landet.

  • Bardufoss den 29. april
  • Arendal den 13. mai
  • Torp den 14. mai.

Vi kommer tilbake med mer praktisk informasjon, men kan allerede nå love at dere har mye spennende å glede dere til, med innsikt i hva som skjer, faglig påfyll og sosialt samvær.

Vi gleder oss til å treffe flest mulig av dere! Ved spørsmål, ta kontakt med oss gjennom Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.