Skip to main content
25. april 2023
Forbundsleder Aleksander Wasland sammen med leder Peggy Hessen Følsvik i LO.

Vi er på plass på LOs representantskapsmøte

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Som eneste forbund for piloter i LO er representantskapsmøtet en viktig møteplass.

Vel på plass i Bergen møtes de ulike forbundene i LO. Forbundsleder Aleksander Wasland representerer Norsk Flygeforbund, på det som er en viktig arena for å løfte fram våre synspunkter.

Som eneste flygerforbund i LO er det vi som har ansvaret for å stå opp for sosial bærekraft og flysikkerhet. Vi har ansvaret for flysikkerheten, også for de én million medlemmene i LO-systemet. Derfor har vi en viktig stemme, også på representskapsmøtet hvor Wasland i dag deltar.

- Sammen er vi sterke, konkluderer han.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.