Skip to main content
21. september 2022

Vellykket tillitsvalgtsamling på Starmoen

Den første NF-konferansen for tillitsvalgte ble arrangert på Starmoen flyplass 6. – 8. september 2022. 58 tillitsvalgte fra 11 foreninger var glade for å endelig kunne møtes etter flere år med nedstenginger og pandemi.

Aleksander Wasland, forbundsleder i NF, ønsket velkommensissel skoghaug og aleks og gledet seg over dagene sammen med tillitsvalgte fra 15 foreninger. – Vi ønsker å høre deres stemme som tillitsvalgte, på hvor er NF i dag og hvor skal NF gå i fremtiden, sa Wasland blant annet.

nonstadIngunn Nonstad, varamedlem i HSF følte dagene på Starmoen var nyttige. – Jeg har lært veldig mye og har hatt det gøy. Jeg er nyvalgt varamedlem i HSF, så for meg har det vært en aha-opplevelse på hva foreningsarbeid er, og alle de ulike foreningene som finnes. Det har også vært veldig nyttig å lære mer om komiteene, og særlig FSIK var spennende, avslutter Nonstad.

På agendaen sto blant annet arbeide med ny strategi for NF og informasjon fra komiteene ved Kristin Lund (FSIK) og Jan Petter Munkvold (IKOM), samt International Director, Arthur Haakonsen.

Sissel Skoghaug, første nestleder i LO med ansvar for luftfart, og spesialrådgiver for LO Luftfart, Erik Hamremoen satte av tid, og holdt interessante innlegg for de tillitsvalgte. I tillegg kom våre gode samarbeidspartnere fra Sparebank1 forsikring og Help Advokatforsikring for å fortelle om forsikringsordningene sin.

sandven og kongsvik- Vi deltar først og fremst for å treffe andre i samme bransje, men i ulikt segment. Det er veldig nyttig å lære av hverandre, sier Per Kristian Kongsvik, leder for ALF.

Torstein Sandven, fra NFs styre er godt fornøyd utbytte av konferansen. - De siste årene med pandemi har det kommet inn nye tillitsvalgte i NF, og vi har bare møtt hverandre på teams. Det er en fin måte for folk å bli kjent på, og det trenger vi. Jeg synes disse dagene har vært helt fantastiske, sier Sandven.

Starmoen flyplass, i nærheten av Elverum, la en flott ramme rundt konferansen. Flyplassen er en av 3 store anlegg som Norges Luftsportsforbund har. Vi bodde på hytter og internat, og Norges Luftsportsforbund stilte sporty opp og organiserte innlosjering, praktisk tilrettelegging og aktiviteter på og ved Starmoen.

samling6

kvinner

wff

gruppearbeid

 

samling

fsik

flyr

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.