Skip to main content
04. april 2023
Styret i European Helikopter Pilots består av fra venstre, leder Simon Rahnster, nestleder Anders Disen og styremedlem Toni Kesti.

Velkommen til vår nyeste medlemsforening!

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Det er fantastisk å se at NF-familien vokser. Bli kjent med vår nyeste medlemsforening her!

- Etter å ha snakket med flere kolleger i bransjen føltes dette som den rette veien å gå, og vi er glade for å være en del av et så stort nettverk av piloter, sier leder Simon Rahnster.

Like før påske ble foreningen European Helicopter Pilots (EHP) offisielt en fullverdig medlemsforening i Norsk Flygerforbund. Foreningen organiserer instruktører ved European Helicopter Center, og våre nye medlemmer har som sin hverdag å utdanne morgendagens helikopterpiloter.

En viktig grunn til at foreningens har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund, var muligheten for å fremforhandle nye avtaler for Loss of License-forsikringen etter at den gikk dramatisk opp i pris.

- Nå jobber NF aktivt for å finne en løsning og finne nye muligheter for fremtiden, sier Ranhnster.

Vi ønsker våre nye medlemmer velkommen omord! Hvis du er interessert, kan du lese mer om medlemsskap i Norsk Flygerforbund her.

 

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.