Skip to main content
04. april 2023
Styret i European Helikopter Pilots består av fra venstre, leder Simon Rahnster, nestleder Anders Disen og styremedlem Toni Kesti.

Velkommen til vår nyeste medlemsforening!

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Det er fantastisk å se at NF-familien vokser. Bli kjent med vår nyeste medlemsforening her!

- Etter å ha snakket med flere kolleger i bransjen føltes dette som den rette veien å gå, og vi er glade for å være en del av et så stort nettverk av piloter, sier leder Simon Rahnster.

Like før påske ble foreningen European Helicopter Pilots (EHP) offisielt en fullverdig medlemsforening i Norsk Flygerforbund. Foreningen organiserer instruktører ved European Helicopter Center, og våre nye medlemmer har som sin hverdag å utdanne morgendagens helikopterpiloter.

En viktig grunn til at foreningens har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund, var muligheten for å fremforhandle nye avtaler for Loss of License-forsikringen etter at den gikk dramatisk opp i pris.

- Nå jobber NF aktivt for å finne en løsning og finne nye muligheter for fremtiden, sier Ranhnster.

Vi ønsker våre nye medlemmer velkommen omord! Hvis du er interessert, kan du lese mer om medlemsskap i Norsk Flygerforbund her.

 

Siste nyheter:

14. juli 2024

Pass opp for fatigue i sommer!

Sommeren er spesielt travel hvert år. Fra sikkerhetskontroll på flyplasser og bagasjehåndterere til flygelederne og pilotene – hele systemet jobber under stort press med små marginer. En sommer med forstyrrelser, flykanselleringer og fatigue blant flybesetningen har startet, og det kan bli verre i de kommende ukene.

03. juli 2024

Et viktig skritt mot en trygg og forutsigbar luftambulansetjeneste

Dagens luftambulansevedtak er et steg i riktig retning, men det gjenstår fortsatt litt før vi er i mål. 

01. juli 2024

Kampanje mot å redusere antallet piloter: "One means none"

Europeiske fly kan operere med kun én pilot ved kontrollene så tidlig som i 2027, dersom flyprodusentene lykkes med sine planer. For å ta et standpunkt mot dette, har europeiske piloter ledet av European Cockpit Association (ECA) lansert en ny nettside: OneMeansNone.eu. Plattformen har som mål å informere passasjerer om de betydelige sikkerhetsrisikoene forbundet med å redusere mannskapet fra to piloter til én.