Skip to main content
27. august 2021

Undersøkelse om sosial ansvarlighet i flyselskapene

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Vi oppfordrer alle medlemmer som flyr for et flyselskap om å svare på undersøkelsen.

European Cockpit Association (ECA) gjennomfører en undersøkelse knyttet til hvordan ansatte i ulike flyselskaper opplever ansettelsesforholdene i eget selskap. Dette dreier seg blant annet om bruken av atypiske ansettelsesforhold, kontraktsforhold, balanse mellom jobb og fritid og generell trivsel blant de ansatte.

Undersøkelsen er åpen til og med september. Resultatene vil bli brukt til å rangere europeiske flyselskaper i forhold til sosial ansvarlighet og publiseres på ECAs hjemmesider.

Norsk Flygerforbund oppfordrer alle medlemmer ansatt i et flyselskap til å svare på undersøkelsen.

Du finner undersøkelsen her

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.