Skip to main content
24. mai 2023
Jevnlig er piloter innom sin flylege for å fornye sine medisinske sertifikater. Men hvor mye fokus er det egentlig på den psykologiske delen? Foto: Pexels/TravelBlog

Undersøkelse om psykisk helse: Ditt bidrag teller!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

EASA ønsker å vite hvordan piloter opplever den psykologiske undersøkelsen ved en medisinsk sertifikatfornyelse.

Om du er kommersiell pilot, ønsker det europeiske luftfartsorganet EASA nå å høre fra deg. En undersøkelse som er en del av prosjektet MESAFE samler nå inn så mye data som mulig om den psykologiske delen av den flymedisinske undersøkelsen vi jevlig gjennomgår.

Føler du det fungerer godt, eller ikke i det hele tatt? Kanskje midt på treet? Uansett er dine svar verdifulle, og i samarbeid med våre europeiske kolleger i European Cockpit Association (ECA) oppfordrer vi nå så mange som mulig til å besvare undersøkelsen.

Undersøkelsen samler ikke inn personlige data, og tar 10-15 minutter å gjennomføre.

Klikk her for å komme til spørreskjemaet, dine svar teller for å øke flysikkerheten!

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.