Skip to main content
24. mai 2023
Jevnlig er piloter innom sin flylege for å fornye sine medisinske sertifikater. Men hvor mye fokus er det egentlig på den psykologiske delen? Foto: Pexels/TravelBlog

Undersøkelse om psykisk helse: Ditt bidrag teller!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

EASA ønsker å vite hvordan piloter opplever den psykologiske undersøkelsen ved en medisinsk sertifikatfornyelse.

Om du er kommersiell pilot, ønsker det europeiske luftfartsorganet EASA nå å høre fra deg. En undersøkelse som er en del av prosjektet MESAFE samler nå inn så mye data som mulig om den psykologiske delen av den flymedisinske undersøkelsen vi jevlig gjennomgår.

Føler du det fungerer godt, eller ikke i det hele tatt? Kanskje midt på treet? Uansett er dine svar verdifulle, og i samarbeid med våre europeiske kolleger i European Cockpit Association (ECA) oppfordrer vi nå så mange som mulig til å besvare undersøkelsen.

Undersøkelsen samler ikke inn personlige data, og tar 10-15 minutter å gjennomføre.

Klikk her for å komme til spørreskjemaet, dine svar teller for å øke flysikkerheten!

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.