Skip to main content
09. februar 2023

Tung beskjed for ansatte i Airwing

Norsk Flygerforbund beklager sterkt at privatflyselskapet Airwing er konkurs.

- Dette er en tung beskjed å få for alle ansatte i Airwing. Vårt hovedfokus nå er å ta vare på medlemmene våre, sier forbundsleder Aleksander Wasland i Norsk Flygerforbund.  

- Luftfarten er en svært kapitalinsentiv bransje, og det er krevende tider for mange flyselskap. Norsk Flygerforbund og våre tillitsvalgte i Airwing har hatt en veldig god dialog med selskapet, og at selskapet nå begjærer seg konkurs er trist, sier Wasland.

Norsk Flygerforbund organiserer pilotene i Airwing.

Kontaktperson for spørsmål

Forbundsleder Aleksander Wasland, tlf. 901 86 451

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.