Skip to main content
09. februar 2023

Tung beskjed for ansatte i Airwing

Norsk Flygerforbund beklager sterkt at privatflyselskapet Airwing er konkurs.

- Dette er en tung beskjed å få for alle ansatte i Airwing. Vårt hovedfokus nå er å ta vare på medlemmene våre, sier forbundsleder Aleksander Wasland i Norsk Flygerforbund.  

- Luftfarten er en svært kapitalinsentiv bransje, og det er krevende tider for mange flyselskap. Norsk Flygerforbund og våre tillitsvalgte i Airwing har hatt en veldig god dialog med selskapet, og at selskapet nå begjærer seg konkurs er trist, sier Wasland.

Norsk Flygerforbund organiserer pilotene i Airwing.

Kontaktperson for spørsmål

Forbundsleder Aleksander Wasland, tlf. 901 86 451

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.