Skip to main content
08. juni 2023
Katinka Riksfjord Sporsem får overlevert sin propell som takk for lang innsats.

Takk for innsatsen!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Denne uken ble noen av våre viktige brikker takket for innsatsen gjennom mange år.

Det er menneskene som utgjør Norsk Flygerforbund, og det er engasjementet og ideene deres som driver luftfartspolitikken og flysikkerheten fremover. Like viktig som det er å ønske nye krefter velkommen, er det også viktig å takke av noen av dem som har lagt ned en uvurderlig innsats for fellesskapet.

Denne måneden finner generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem nye utfordringer utenfor forbundet. Hun har stått på dag og natt for pilotene, og gjort en imponerende innsats med å sette våre kjernesaker på dagsorden både på Stortinget og i media. For å hedre hennes energi og entusiasme fikk hun en constant speed propell overbragt fra forbundsleder Aleksander Wasland.

Jack Netskar har nylig avsluttet et langt kapittel som IFALPA-president, hvor han er en av svært få som har sittet to perioder i presidentstolen. Netskar har lagt ned en uvurdelig innsats, ikke bare for oss i Norge, men for det globale pilotkollektivet. Siden han har satt spor etter seg verden over, var en globus en naturlig gave.

Forbundsleder Aleksander Wasland og avtroppende IFALPA-president Jack Netskar.

Ole Fredrik Knutsen og Kari Åsvestad har begge lagt ned et stort arbeid i NF de siste årene. De fikk begge velfortjent heder og blomster.

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!