Skip to main content
28. september 2022

Spørreundersøkelse om tidlig pensjon

Aktiv eller pensjonert pilot? Bli med på spørreundersøkelse om hvorfor piloter velger tidlig pensjon.

Mange piloter slutter i jobben før ordinær pensjonsalder. Norsk Flygerforbund har tatt initiativ til en pan-europeisk undersøkelse om årsaken til at piloter førtidspensjonerer seg.

Våre flinke folk i Human Performance-seksjonen i Flysikkerhetskomitéen, sammen med sakkyndige i Industriell Komité med bakgrunn fra statistikkarbeid og kvantitativ metode har med støtte fra ECA lagt ned et stort arbeid i å utarbeide denne.

Undersøkelse: https://www.surveylegend.com/survey/-Mi0ILBuzo6lMz1H3_oN

Vi håper på bred deltakelse!

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.