Skip to main content
28. september 2022

Spørreundersøkelse om tidlig pensjon

Aktiv eller pensjonert pilot? Bli med på spørreundersøkelse om hvorfor piloter velger tidlig pensjon.

Mange piloter slutter i jobben før ordinær pensjonsalder. Norsk Flygerforbund har tatt initiativ til en pan-europeisk undersøkelse om årsaken til at piloter førtidspensjonerer seg.

Våre flinke folk i Human Performance-seksjonen i Flysikkerhetskomitéen, sammen med sakkyndige i Industriell Komité med bakgrunn fra statistikkarbeid og kvantitativ metode har med støtte fra ECA lagt ned et stort arbeid i å utarbeide denne.

Undersøkelse: https://www.surveylegend.com/survey/-Mi0ILBuzo6lMz1H3_oN

Vi håper på bred deltakelse!

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.