Skip to main content
28. oktober 2021

Spesialepisode om rekruttering: Widerøe

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Mange piloter står utenfor arbeidslivet etter en tøff periode for luftfarten. Nå har heldigvis flere selskaper igjen begynt med rekruttering.

I denne lille serien av NF-Pådden vil vi se nærmere på flyselskapene som nå rekrutterer piloter, og snakke med folkene som står tettest på prossessene. Slik håper vi å kunne gi deg litt bedre innsikt i hva som kreves for å komme gjennom opptakene, og hva du kan vente deg av jobben på andre siden.

Først ut er Widerøe, hvor vi har snakket med treningssjef Endre Berntzen. Hør episoden her:

 

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.