Skip to main content
19. juni 2023

Sommerens Cockpit Forum er ute!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Et rikholdig magasin er ute for alle som interesserer seg for hva som beveger seg i luftfarten.

I denne utgaven byr vi på en god blanding mellom eksterne og interne bidragsytere, som kanskje gir deg litt flere perspektiver når vi går inn i noen travle sommermåneder. Du kan lese mer om Jack Netskar som gir seg som president i IFALPA, hvordan mangel på bemanning og tilgjengelig luftrom slår ut for sommertrafikken, og hvordan våre kolleger i kabinen håndterer uregjerlige passasjerer.

Magasinet kan du lese i sin helhet her, eller laste ned som PDF om du er på farten. Link til nedlasting finner du nederst på siden.

 

 

Tips: Trykk på de tre prikkene og "fullscreen" for å lese magasinet i full størrelse.

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!