10. juli 2022
Pilotene har gitt dispensasjon for å hente strandede passasjerer på Svalbard.

SAS-pilotene innvilger dispensasjon for Svalbard

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Pilotene vil bidra til å sikre kritisk personell og utstyr.

– Pilotene er orientert om at befolkningen på Svalbard er ekstra hardt rammet av streiken. For å sikre tilgang til kritisk personell og utstyr på Svalbard innvilger pilotene dispensasjon, sier Roger Klokset, leder for SAS-pilotene i Norge, i en SMS til TV 2. 

Han orienterer om at det vil gå en rundtur til Longyearbyen på Svalbard i morgen. Videre dispensasjon til Svalbard vil vurderes forløpende. 

Flyet vil gå fra Oslo via Tromsø, begge veier, og vil være tiljengelig for passasjerer som skal til og fra Longyearbyen. 

Siste nyheter:

06. august 2022

SAS-pilotene sier ja til avtalen

Norske SAS-flygeres Forening (NSF) har avsluttet uravstemningen om ny tariffavtale. Medlemmene har godkjent avtalen og NSF-styret og Norsk Flygerforbund tar resultatet til etterretning.

15. juli 2022

Renteendring for LOfavør Boliglån

LOfavør jobber utrettelig for at medlemmene under LO har best mulige vilkår på sine medlemsfordeler. Under finner du justerte renter for LOfavør boliglån.

Bekymret for økonomien? Husk at du alltid kan kontakte din lokale Sparebank 1 og få en personlig samtale med økonomisk rådgiver. Kontaktskjema finner du her.

14. juli 2022

SAS-pilotene forlenger dispensasjon for Svalbard ut juli

Dispensasjonen skal sikre trygghet og forutsigbarhet for befolkningen på Svalbard.