Skip to main content
04. oktober 2021

SAS-konflikten forklart på tre minutter

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Du har kanskje fått med deg konflikten mellom SAS og oppsagte SAS-ansatte i media. Men hva er egentlig kjernen i saken? Sett gjerne av tre minutter til å oppdatere deg i denne videoen.

NF-medlem Vegard Flåten Andreassen forteller og viser i denne videosnutten hvorfor han og resten av de nesten 600 oppsagte pilotene føler seg lurt av sin gamle arbeidsgiver.

Les flere nyhetsartikler om SAS-konflikten:

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.