Skip to main content
06. oktober 2021

SAS-ledelsen har holdt lojale piloter for narr

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er gjest i denne episoden, for å forklare hvorfor så mange nå føler seg dolket i ryggen av sin tidligere arbeidsgiver.

600 lojale piloter har gått arbeidsledige i påvente av å bli reansatt i SAS, mange av dem i nesten ett og et halvt år. De har rett på jobbene sine tilbake når selskapet på ny trenger folk, men i mellomtiden har deres gamle arbeidsgiver lagt en plan for å omgå reansettelsesetten. Ansatte som har hatt skoene pusset og uniformen hengende hjemme, klare til å komme tilbake på jobb, har blitt holdt for narr av et selskap de fleste trodde sto for et seriøst arbeidsliv.

I denne episoden av podcasten snakker vi om de siste ukers kromspring fra SAS, og nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er på besøk. Etter denne episoden forstår du kanskje enda mer om hvorfor denne kampen er så viktig å ta.

Hør episoden her:

 

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.