06. oktober 2021

SAS-ledelsen har holdt lojale piloter for narr

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er gjest i denne episoden, for å forklare hvorfor så mange nå føler seg dolket i ryggen av sin tidligere arbeidsgiver.

600 lojale piloter har gått arbeidsledige i påvente av å bli reansatt i SAS, mange av dem i nesten ett og et halvt år. De har rett på jobbene sine tilbake når selskapet på ny trenger folk, men i mellomtiden har deres gamle arbeidsgiver lagt en plan for å omgå reansettelsesetten. Ansatte som har hatt skoene pusset og uniformen hengende hjemme, klare til å komme tilbake på jobb, har blitt holdt for narr av et selskap de fleste trodde sto for et seriøst arbeidsliv.

I denne episoden av podcasten snakker vi om de siste ukers kromspring fra SAS, og nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er på besøk. Etter denne episoden forstår du kanskje enda mer om hvorfor denne kampen er så viktig å ta.

Hør episoden her:

 

Siste nyheter:

23. november 2021

Den tragiske flyulykken ved Larvik

Norsk Flygerforbund har med stor sorg mottatt beskjed om at tre personer, en flyinstruktør og to elever, er omkommet i flyulykken ved Larvik. Det norske luftfartsmiljøet er lite, og ulykken berører oss alle sterkt. Våre tanker går nå først og fremst til pårørende - og studenter og kolleger ved Pilot flyskole.

22. november 2021

Enige om «grunnloven» for arbeidslivet

Hovedavtalen mellom LO og NHO videreføres for fire nye år, med noen viktige korreksjoner. 

22. november 2021

Jul og nyttår er høytid for brann - pass på at du er forsikret!

I tiden mellom jul og nyttår er det over 50 % flere branner enn resten av året.