06. oktober 2021

SAS-ledelsen har holdt lojale piloter for narr

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er gjest i denne episoden, for å forklare hvorfor så mange nå føler seg dolket i ryggen av sin tidligere arbeidsgiver.

600 lojale piloter har gått arbeidsledige i påvente av å bli reansatt i SAS, mange av dem i nesten ett og et halvt år. De har rett på jobbene sine tilbake når selskapet på ny trenger folk, men i mellomtiden har deres gamle arbeidsgiver lagt en plan for å omgå reansettelsesetten. Ansatte som har hatt skoene pusset og uniformen hengende hjemme, klare til å komme tilbake på jobb, har blitt holdt for narr av et selskap de fleste trodde sto for et seriøst arbeidsliv.

I denne episoden av podcasten snakker vi om de siste ukers kromspring fra SAS, og nestleder Roger Klokset i Norske SAS-flygeres Forening (NSF) er på besøk. Etter denne episoden forstår du kanskje enda mer om hvorfor denne kampen er så viktig å ta.

Hør episoden her:

 

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.