Skip to main content
14. september 2016
Foto: LO Media

- SAS bør ikke bli europamester i innleie

I Dagens Næringsliv 8. september kunne vi lese at konsernsjef Rickard Gustafsson i SAS uttalte at selskapet «skal bli europamester på innleie».

Artikkelen sto på trykk i forbindelse med at SAS la frem sine resultater for 3. kvartal. I et innlegg på Fri Fagbevegelse skriver forbundsleder Yngve Carlsen at SAS ikke bør bli europamester i innleie.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.