Skip to main content
14. september 2016
Foto: LO Media

- SAS bør ikke bli europamester i innleie

I Dagens Næringsliv 8. september kunne vi lese at konsernsjef Rickard Gustafsson i SAS uttalte at selskapet «skal bli europamester på innleie».

Artikkelen sto på trykk i forbindelse med at SAS la frem sine resultater for 3. kvartal. I et innlegg på Fri Fagbevegelse skriver forbundsleder Yngve Carlsen at SAS ikke bør bli europamester i innleie.

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.