Skip to main content
03. oktober 2022

Enighet mellom Norse og Pilotene

Pilotene i Norse Atlantic Airways og selskapet har kommet til enighet om en revidering av tariffavtalen under lokale forhandlinger

 - Vi er glade for at vi har kommet i mål med en revidering av tariffavtalenMathias Lindborg er leder for Norse Atlantic Pilotforening., sier Mathias Lindborg, foreningsleder i Norse Atlantic Pilotforening. - Protokollen sikrer en lønnsjustering som har vært viktig for våre medlemmer, og vi har hatt konstruktiv dialog med Norse Atlantic Airways, sier Lindborg videre.

- Norse Atlantic Airways er godt fornøyd med resultatet av lokale forhandlinger med selskapets piloter. Utover forlengelse av en protokoll som regulerer pilotenes produktivitet, har vi blitt enige om en markedsmessig oppjustering av lønningene, sier operativ direktør Thom Arne Norheim

Norse Atlantic Pilotforening (NAP) organiserer piloter og instruktører som jobber i Norse Atlantic Airways. Pilotene i NAP flyr langruter med hjemmebase i Oslo. Det er viktig for pilotforeningen å samarbeide tett med selskapet for å sikre konkurransekraft, men samtidig sikre trygge og gode vilkår. 

NAP vil fortsette arbeidet med å sikre pilotene trygge og gode arbeidsplasser også i årene som kommer.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.