Skip to main content
10. november 2021
Forbundsleder Yngve Carlsen (til høyre) var en av deltakerne i debatten med politikere fra SP, AP, SV og H.

- Regjeringen vil sette en seriøs luftfart høyt

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Under årets luftfartskonferanse i regi av LO kom den nye samferdselsministeren med lovende ord til alle som ønsker en bærekraftig luftfart.

En samlet luftfartsbransje møttes i dag på LOs Luftfartskonferanse.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) var tydelig på at regjeringen vil sette arbeidsliv og en seriøs luftfart høyt. Transportpolitikerne på Stortinget møtte Norsk Flygerforbund i debatt om utfordringer i luftfarten. Det er unison enighet om at arbeidstakerrettigheter og trygge arbeidsplasser skal prioriteres.

- Dette er svært lovende fra både regjering og storting, og vi håper nå på rask handling for å gjøre nødvendige og riktige grep for en sosialt bærekraftig luftfart, sier forbundsleder Yngve Carlsen.

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!