Skip to main content
26. mai 2016

Rapportering, nytter det?

Skrevet av: NF

23. mai fikk NF inn en epost fra et NF-medlem som omhandlet en securitymessig bekymring.

Securityseksjonen i Flysikkerhetskomitéen kontaktet videre aktuelle kontakter om innspillet. Luftfartstilsynet gjennomførte deretter en umeldt inspeksjon på angjeldende lufthavn 24. mai. Avinor har varslet tiltak og sikringsseskapet har sendt ut ny permanent instruks til sine ansatte.
Det er godt å fastslå at de gode kontakter, våre fageksperter har opparbeidet, viser gjensidig tillit og gjennomføringskraft.

Uansett er vi avhengig av at kolleger rapporterer – bruk Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk også å rapportere til/kopiere inn arbeidsgiver (selv om det neppe skjer like kjapt der).

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.