Skip to main content
03. mai 2023
Som medlem i NF og LO Favør får du gode tilbud på turer fra Apollo.

Rabatt på reiser med Apollo

Som medlem i NF og LO Favør får du gode tilbud og rabbaterte priser når du bestiller turen med Apollo.

Nå er det mange av oss som bestiller reiser, og da er det ekstra hyggelig at du som medlem i NF kan få ekstra gode priser hos Apollo, i tillegg til den faste medlemsfordelen på 350,- 

I disse tider bestiller vi sommer- og vinterreiser. Da er det hyggelig å kunne gi medlemmene et ekstra tilbud, i tillegg til vår faste medlemsfordel på 350,- i rabatt på charterreiser.

I mai har LO Favør/ Apollo to kampanjer:

Ekstra medlemsrabatt på reiser til Kreta fra Bergen, Stavanger, Haugesund & Kristiansund!

Bestiller du før 14. mai får du 500 kr i medlemsrabatt per person på reiser til Kreta på sensommeren, den beste tiden i Middelhavet.

  • Avreiseperiode: 1.aug - 31.okt 2023
  • Bookingperiode: 27.apr - 14. mai 2023

Ekstra medlemsrabatt på utvalgte reisemål i sommer!

Bestiller du før 6. juni får du 500 kroner i rabatt per person på reiser til den spanske feriefavoritten Mallorca, familievennlige Bulgaria og greske Kalamata, Kos, Santorini, Naxos, Paros og Sitia.

  • Avreiseperiode: 29. juni - 31.okt 2023
  • Bookingperiode: 15.mai – 6. juni 2023

Tilbudene gjelder nye bookinger og kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Tilbudene gjelder kun for medlemmet og de som står på samme bookingnummer. Gjelder på spesifiserte hotell, ikke kun fly eller reise du setter sammen selv.

Les mer på LO Favør og Apollo sine nettsider

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!