Skip to main content
11. oktober 2022
Nå får du rabatt hos Apollo med LO Favør

Rabatt på reiser med Apollo

Som medlem i NF og LO Favør får du nå billigere turer til mange ulike reisemål gjennom Apollo. 

LO Favør har inngått et samarbeid med Apollo! Med de reiser du både trygt og komfortabelt til herlige reisemål over hele verden.

Gjennom avtalen får du alltid kr. 350,- i rabatt per person på alle charterreiser med fly og hotell, i tillegg har du en gratis ombooking og kan endre navn på billetten uten kostnad.

For å bestille, se oversikt over priser og tilbud kan du lese mer på LO Favørs sider.

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.