Skip to main content
20. oktober 2021
OSM og instruktørene i OAPU har kommet frem til en avtale verd et håndtrykk.

OSM og instruktørene er enige om tariffavtale

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

OSM Aviation Academy og OSM Aviation Academy Pilot union  har nå kommet til enighet om en tariffavtale sammen.

Det er en hyggelig nyhet at Norsk Flygerforbund og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) har signert en tariffavtale med NHO Luftfart og OSM Aviation Academy.

NF takker alle involverte parter for en god og ryddig prosess.

- Vi har fått på plass en etterlengtet tariffavtale som begge parter er fornøyd med. Foreningen ser frem til fortsettelsen av den gode dialogen med ledelsen i OSMAA, sier leder Sivert Ones i OAPU.

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.