Skip to main content
20. oktober 2021
OSM og instruktørene i OAPU har kommet frem til en avtale verd et håndtrykk.

OSM og instruktørene er enige om tariffavtale

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

OSM Aviation Academy og OSM Aviation Academy Pilot union  har nå kommet til enighet om en tariffavtale sammen.

Det er en hyggelig nyhet at Norsk Flygerforbund og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) har signert en tariffavtale med NHO Luftfart og OSM Aviation Academy.

NF takker alle involverte parter for en god og ryddig prosess.

- Vi har fått på plass en etterlengtet tariffavtale som begge parter er fornøyd med. Foreningen ser frem til fortsettelsen av den gode dialogen med ledelsen i OSMAA, sier leder Sivert Ones i OAPU.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.