Skip to main content
09. mars 2022
Foto: Karolinska Institutt

Oppfølgingsstudie av "High Flying Risks" - piloter og kabinbesetning oppfordres til å svare!

Skrevet av: Endre Antonsen

I 2018 slapp svenske Karolinska Institutt studien «High Flying Risks», utarbeidet under ledelse av forsker Merika Melin. Studien tok for seg svenske piloter og sammenhengen mellom arbeidsforhold, helse og holdninger til flysikkerhet.

Studien følges nå opp med en Europeisk undersøkelse og studie. Vi anbefaler våre medlemmer å sette av tid til å svare på studien.

Spørreundersøkelsen finner du her: http://www.project-sfs.com/

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.