Skip to main content
27. oktober 2022

Nye regler for drivstoffplanlegging i EU

30. oktober 2022 inntrer nye reguleringer i EU når det gjelder drivstoffplanlegging (Regulation EU 202/1296 og ED Decision 2022/005/R.).  

Det blir til dels omfattende endringer når det gjelder drivstoffplanlegging og -disposisjon. ECA har laget en klargjørende oversikt for europeiske piloter som vi anbefaler alle å se gjennom. 

https://www.eurocockpit.be/positions-publications/fuel-management-easas-new-fuel-management-rules

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.