Skip to main content
23. august 2022

Ny organisasjons- og kommunikasjonsrådgiver

Hege Qvigstad Eek er ansatt som ny organisasjon- og kommunikasjonsrådgiver i Norsk Flygerforbund. Hun vil ha hovedansvar for forbundets organisasjons- og kommunikasjonsarbeid. Hun kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumsvømmerne, hvor hun også har vært markeds- og prosjektansvarlig.   

- Vi er veldig glade for å ha fått Hege med på laget. Hun har lang og bred kompetanse innen organisasjons- og kommunikasjonsarbeid, og har mye å bidra med i den videre utviklingen av Norsk Flygerforbund, sier generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem.

- Heges lange erfaring, kloke innspill og evne til å håndtere både strategiske og operative oppgaver har vi hatt nytte av fra første stund. Med Hege vil vi få styrket forbundets organisasjon og kommunikasjon ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier Riksfjord Sporsem.  

Qvigstad Eek har også jobberfaring fra blant annet Redningsselskapet og Bokklubben.

- Jeg gleder meg til å få være med på utviklingen av Norsk Flygerforbund, og er glad for å være om bord i forbundet. Jeg har hatt en spennende første tid i forbundet, med både LO-kongress, årsmøte og streik. Det har gitt meg mulighet til å treffe mange engasjerte og hyggelige tillitsvalgte, sier Hege Qvigstad Eek.

- Jeg ser frem til å lære masse nytt, og håper på gode faglige utfordringer innen kommunikasjon, organisasjon og administrasjon, samtidig som vi har det gøy på jobb, sier hun.

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.