Skip to main content
23. august 2022

Ny organisasjons- og kommunikasjonsrådgiver

Hege Qvigstad Eek er ansatt som ny organisasjon- og kommunikasjonsrådgiver i Norsk Flygerforbund. Hun vil ha hovedansvar for forbundets organisasjons- og kommunikasjonsarbeid. Hun kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumsvømmerne, hvor hun også har vært markeds- og prosjektansvarlig.   

- Vi er veldig glade for å ha fått Hege med på laget. Hun har lang og bred kompetanse innen organisasjons- og kommunikasjonsarbeid, og har mye å bidra med i den videre utviklingen av Norsk Flygerforbund, sier generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem.

- Heges lange erfaring, kloke innspill og evne til å håndtere både strategiske og operative oppgaver har vi hatt nytte av fra første stund. Med Hege vil vi få styrket forbundets organisasjon og kommunikasjon ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier Riksfjord Sporsem.  

Qvigstad Eek har også jobberfaring fra blant annet Redningsselskapet og Bokklubben.

- Jeg gleder meg til å få være med på utviklingen av Norsk Flygerforbund, og er glad for å være om bord i forbundet. Jeg har hatt en spennende første tid i forbundet, med både LO-kongress, årsmøte og streik. Det har gitt meg mulighet til å treffe mange engasjerte og hyggelige tillitsvalgte, sier Hege Qvigstad Eek.

- Jeg ser frem til å lære masse nytt, og håper på gode faglige utfordringer innen kommunikasjon, organisasjon og administrasjon, samtidig som vi har det gøy på jobb, sier hun.

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.