23. august 2022

Ny organisasjons- og kommunikasjonsrådgiver

Hege Qvigstad Eek er ansatt som ny organisasjon- og kommunikasjonsrådgiver i Norsk Flygerforbund. Hun vil ha hovedansvar for forbundets organisasjons- og kommunikasjonsarbeid. Hun kommer fra stillingen som administrativ leder i Bærumsvømmerne, hvor hun også har vært markeds- og prosjektansvarlig.   

- Vi er veldig glade for å ha fått Hege med på laget. Hun har lang og bred kompetanse innen organisasjons- og kommunikasjonsarbeid, og har mye å bidra med i den videre utviklingen av Norsk Flygerforbund, sier generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem.

- Heges lange erfaring, kloke innspill og evne til å håndtere både strategiske og operative oppgaver har vi hatt nytte av fra første stund. Med Hege vil vi få styrket forbundets organisasjon og kommunikasjon ytterligere. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier Riksfjord Sporsem.  

Qvigstad Eek har også jobberfaring fra blant annet Redningsselskapet og Bokklubben.

- Jeg gleder meg til å få være med på utviklingen av Norsk Flygerforbund, og er glad for å være om bord i forbundet. Jeg har hatt en spennende første tid i forbundet, med både LO-kongress, årsmøte og streik. Det har gitt meg mulighet til å treffe mange engasjerte og hyggelige tillitsvalgte, sier Hege Qvigstad Eek.

- Jeg ser frem til å lære masse nytt, og håper på gode faglige utfordringer innen kommunikasjon, organisasjon og administrasjon, samtidig som vi har det gøy på jobb, sier hun.

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.