05. mars 2023

Historisk kursmilepæl i Norsk Flygerforbund!

Skrevet av: Endre Antonsen & Hege Qvigstad Eek

Norsk Flygerforbund fortsetter å styrke medlemsforeningene. Fra  28.februar - 2. mars arrangerte vi et forhandlingskurs utelukkende med forbundets egne ansatte og frivillige. En ny milepæl! 

Totalt 25 deltagere fra Norsk Flygerforbund og Kabinansattes Forbund deltok. Kurset inneholdt både teoretisk undervisning og praktiske øvelser, inkludert en simulert forhandling siste dag av kurset.

- Kurset var veldig lærerikt, en god blanding av teori og praksi. Jeg er ganske ny i styret i NAP, og vi hadde stor nytte av å snakke med de andre foreningene om ulike problemstillinger. Jeg opplevde også at de som har mer erfaring enn meg hadde utbytte av dette, og at alle lærte av kursholderne og av hverandre, forteller Eric Wiklund, styremedlem i NAP. 

Kurset gikk over tre dager og ble både planlagt og gjennomført av Christian Laulund. - Det har vært veldig spennende dager med svært engasjerte deltakere, sier Laulund. 

Christian er også  instruktør ved IFALPAs Negotiation Seminar, og har mange års erfaring som tillitsvalgt bak seg.  Med seg hadde Laulund gjesteinstruktør Jens Lippestad. Jens er  en erfaren tillitsvalgt som har vært igjennom mange forhandlinger. Leder av NFs forhandlingsavdeling, Christopher Thune bidro også på kurset.

 

230301 Forhandlingskurs simulering

 - Jeg er godt fornøyd med måten deltakerne har involvert seg i undervisningen og den innsatsen de har gitt underveis. Nå blir det spennende å se på resultatene fra evalueringsundersøkelsen deltakerne har besvart, og bruke denne til å gjøre fremtidens kurs enda bedre, avslutter Laulund.

 Norsk Flygerforbund planlegger nytt forhandlingskurs i 2024. Ønsker du å vite mer? Send oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.