Skip to main content
02. november 2022

Ny forening på Svalbard

Vi gratulerer Lufttransport Flygerforening  som ny forening i NF.  Dette er forening nr.  23. i rekken. Foreningen ble tatt opp i NF på styremøte i slutten av oktober.

-Vi har vært organisert i Norsk Flygerforbund og LTF frem til nå, men det er veldig Lisbeth Smistad sammen med flygesjef Tom-Are Stølsdokken. Bildet er tatt rett før avgang fra Longyearbyen til Station Nord på Grønland (81°46'N, 16°40'W) flott at det nå blir en egen forening på Svalbard. Vi ser frem til å bidra til det beste for våre medlemmer, sier Lisbeth Smistad. Smistad er også den andre kvinnelige lederen for en flygerforening i NFs historie. 

-Vi vil gratulere Lisbeth Smistad som leder i Lufttransport Flygerforening.  Dette er andre gang vi har en kvinnelig leder av en flygerforening og det er over 10 år siden sist, sier forbundsleder Aleksander Wasland.

-Det er veldig flott at det nå blir en egen forening på Svalbard. Foreningen fisjonerer ut fra Luftambulansetjenestens flygerforening (LTF) og Babcock-avtalen. Svalbardoperasjonene fortjener en egen forening og en egen avtale, avslutter Aleksander Wasland. 

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.