Skip to main content
15. september 2022

Norsk Flygerforbund styrker fagarbeidet  

Norsk Flygerforbund er et av forbundene i LO som vokser mest, og forbundet styrker nå sitt faglige arbeid.  Endre Antonsen er ansatt i en nyopprettet stilling som fagrådgiver i Norsk Flygerforbund. Han vil ha hovedansvar for oppfølging av medlemsforeninger og forbundets luftfartsfaglige områder.

- Vi er veldig glade for å ha ansatt Endre Antonsen som fagrådgiver.  Antonsen er utdannet flyger, og har mangeårig erfaring som fagekspert og leder i industriell komité. Han kommer fra stillingen som organisasjonsrådgiver, hvor han har hatt ansvar for forbundets administrasjon og medlemsoppfølging. Antonsen vil være svært viktig i arbeidet med å gi medlemmer og medlemsforeninger enda sterkere støtte og oppfølging. Han er en svært dyktig rådgiver, som har stor innsikt i og kunnskap om luftfartsfaglige spørsmål, og i sin nye rolle vil han styrke forbundets faglige, industrielle og internasjonale virksomhet, sier generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem.

Antonsen selv gleder seg over at Norsk Flygerforbund fortsetter å styrke og ivareta forbundets kompetanse i alle ledd.

- Jeg ser frem til å igjen kunne bidra mer aktivt inn i forbundets faglige miljø. Jeg er overbevist om at måten forbundet jobber på, til tross for svært begrensede ressurser, er den mest realistiske måten vi kan oppnå noe for norsk luftfart på. Vi må bygge kompetanse slik at vi i størst mulig grad er i stand til å forutsi noe virkelighetsnært om fremtidens luftfart. På den måten kan vi ligge et steg foran, og bidra konstruktivt som del av den nordiske modellen og trepartssamarbeidet, sier Antonsen.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.