15. september 2022

Norsk Flygerforbund styrker fagarbeidet  

Norsk Flygerforbund er et av forbundene i LO som vokser mest, og forbundet styrker nå sitt faglige arbeid.  Endre Antonsen er ansatt i en nyopprettet stilling som fagrådgiver i Norsk Flygerforbund. Han vil ha hovedansvar for oppfølging av medlemsforeninger og forbundets luftfartsfaglige områder.

- Vi er veldig glade for å ha ansatt Endre Antonsen som fagrådgiver.  Antonsen er utdannet flyger, og har mangeårig erfaring som fagekspert og leder i industriell komité. Han kommer fra stillingen som organisasjonsrådgiver, hvor han har hatt ansvar for forbundets administrasjon og medlemsoppfølging. Antonsen vil være svært viktig i arbeidet med å gi medlemmer og medlemsforeninger enda sterkere støtte og oppfølging. Han er en svært dyktig rådgiver, som har stor innsikt i og kunnskap om luftfartsfaglige spørsmål, og i sin nye rolle vil han styrke forbundets faglige, industrielle og internasjonale virksomhet, sier generalsekretær Katinka Riksfjord Sporsem.

Antonsen selv gleder seg over at Norsk Flygerforbund fortsetter å styrke og ivareta forbundets kompetanse i alle ledd.

- Jeg ser frem til å igjen kunne bidra mer aktivt inn i forbundets faglige miljø. Jeg er overbevist om at måten forbundet jobber på, til tross for svært begrensede ressurser, er den mest realistiske måten vi kan oppnå noe for norsk luftfart på. Vi må bygge kompetanse slik at vi i størst mulig grad er i stand til å forutsi noe virkelighetsnært om fremtidens luftfart. På den måten kan vi ligge et steg foran, og bidra konstruktivt som del av den nordiske modellen og trepartssamarbeidet, sier Antonsen.

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.