10. mars 2023
Vi støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Norsk Flygerforbund støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Fellesforbundets medlemmer står i to pågående streiker i Oslo. Det er streik ved restauranten Olivia i Hegdehaugsveien og lagerbedriften 360 Logistics på Haraldrud.

Begge streikene skyldes at de ansatte ikke får tegnet tariffavtale med bedriftene.

-Norske piloter gir vår fulle støtte til de streikende medlemmene i Fellesforbundet. Tariffavtale er en grunnleggende rettighet for alle arbeidstakere, og kjernen i den norske arbeidslivsmodellen.  I 2023 burde være helt unødvendig å streike for retten til å få en tariffavtale, og vi oppfordrer arbeidsgiverne i de to bedriftene til å gi sine ansatte tariffavtale, sier forbundsleder Aleksander Wasland.  

Norsk Flygerforbund oppfordrer også våre medlemmer til å unngå å benytte seg av tilbud og tjenester fra bedriftene i streik mens streiken pågår.  

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.