Skip to main content
10. mars 2023
Vi støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Norsk Flygerforbund støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Fellesforbundets medlemmer står i to pågående streiker i Oslo. Det er streik ved restauranten Olivia i Hegdehaugsveien og lagerbedriften 360 Logistics på Haraldrud.

Begge streikene skyldes at de ansatte ikke får tegnet tariffavtale med bedriftene.

-Norske piloter gir vår fulle støtte til de streikende medlemmene i Fellesforbundet. Tariffavtale er en grunnleggende rettighet for alle arbeidstakere, og kjernen i den norske arbeidslivsmodellen.  I 2023 burde være helt unødvendig å streike for retten til å få en tariffavtale, og vi oppfordrer arbeidsgiverne i de to bedriftene til å gi sine ansatte tariffavtale, sier forbundsleder Aleksander Wasland.  

Norsk Flygerforbund oppfordrer også våre medlemmer til å unngå å benytte seg av tilbud og tjenester fra bedriftene i streik mens streiken pågår.  

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.