Skip to main content
10. mars 2023
Vi støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Norsk Flygerforbund støtter streikende medlemmer i Fellesforbundet

Fellesforbundets medlemmer står i to pågående streiker i Oslo. Det er streik ved restauranten Olivia i Hegdehaugsveien og lagerbedriften 360 Logistics på Haraldrud.

Begge streikene skyldes at de ansatte ikke får tegnet tariffavtale med bedriftene.

-Norske piloter gir vår fulle støtte til de streikende medlemmene i Fellesforbundet. Tariffavtale er en grunnleggende rettighet for alle arbeidstakere, og kjernen i den norske arbeidslivsmodellen.  I 2023 burde være helt unødvendig å streike for retten til å få en tariffavtale, og vi oppfordrer arbeidsgiverne i de to bedriftene til å gi sine ansatte tariffavtale, sier forbundsleder Aleksander Wasland.  

Norsk Flygerforbund oppfordrer også våre medlemmer til å unngå å benytte seg av tilbud og tjenester fra bedriftene i streik mens streiken pågår.  

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.