Skip to main content
04. september 2023

Kampanje: Ekstra gode tilbud til deg som LO-medlem

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Den 4. september starter kampanjen som kanskje gir litt ekstra reiselyst.

Visste du at du som LO-medlem får gode tilbud og rabatter på reiser gjennom Apollo? Den 4. september starter også en ny kampanje, som gir deg enda større fordeler om du skal ut å reise:

  • Som medlem får du alltid 350 kroner i rabatt på charterreiser og gratis ombooking hos Apollo
  • Ekstra medlemsrabatt på reiser fra Apollo til Sharm el Sheikh vinteren 23/24. Bestiller du før 9. oktober får du 500 kroner i rabatt per person på alle reiser til Sharm el Sheikh vinteren 23/24
  • Ekstra medlemsrabatt på reiser til Apollos Mondo-hotell vinteren 2024. Bestiller du før 24. september får du 500 kroner i medlemsrabatt per person på alle reiser til Apollos Mondo-hotell vinteren 2024

Kampanjen finner du her, og billettene må bestilles mellom 4. og 25. september for å nyte godt av kampanjetilbudet. 

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!