Skip to main content
23. mai 2023
Fornøyde deltakere med variert erfaring deltok på kurset.

Jobbsøkerkurset ble en kjempesuksess

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

20 piloter med variert erfaring deltok denne uken på jobbsøkerkurs i regi av Flygerutdannedes Forening (FUF) og Norsk Flygerforbund (NF).

- Et slikt kurs er jo utrolig inspirerende. Mange er ferske flygere, rett ut fra flyskolen, og da er det gull verd å få tilbakemeldinger om hvordan en søknad eller CV skal se ut. I tillegg til verdifulle innspill om hva man kan møte på et jobbintervju, sier leder Sebastian Storjord i Flygerutdannedes Forening (FUF).

Mandag arrangerte de jobbsøkerkurs for piloter, og med rundt 20 oppmøtte ble arrangementet en stor suksess.

- Det var en variert gruppe med blant annet nyutdannede fly- og helikopterpiloter, og tidligere piloter i Airwing, forteller Storjord.

Kurset var det andre i rekken, etter forrige kurs som ble avholdt i høst. FUF har stått for arrangementet med økonomisk støtte fra Norsk Flygerforbund. Ekspertisen innen jobbsøking for piloter har de hentet inn fra Danmark, hvor Søren og Kukka fra coachingselskapet Ask a Pilot ga sine beste råd og tips for et vellyket jobbintervju.

- De var helt fantastiske, og arbeidet deres holder virkelig høy kvalitet, skryter Storjord.

Og også responsen fra deltakerne har vært strålende. Alle deltakerne har fått gitt sine tilbakemeldinger, og kurset fikk 9,5 av totalt 10 poeng fra de oppmøtte.

- Per i dag har vi ikke planlagt flere kurs, men det er noe vi virkelig ønsker å få til fremover, avslutter Storjord.

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!