Skip to main content
23. mai 2023
Fornøyde deltakere med variert erfaring deltok på kurset.

Jobbsøkerkurset ble en kjempesuksess

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

20 piloter med variert erfaring deltok denne uken på jobbsøkerkurs i regi av Flygerutdannedes Forening (FUF) og Norsk Flygerforbund (NF).

- Et slikt kurs er jo utrolig inspirerende. Mange er ferske flygere, rett ut fra flyskolen, og da er det gull verd å få tilbakemeldinger om hvordan en søknad eller CV skal se ut. I tillegg til verdifulle innspill om hva man kan møte på et jobbintervju, sier leder Sebastian Storjord i Flygerutdannedes Forening (FUF).

Mandag arrangerte de jobbsøkerkurs for piloter, og med rundt 20 oppmøtte ble arrangementet en stor suksess.

- Det var en variert gruppe med blant annet nyutdannede fly- og helikopterpiloter, og tidligere piloter i Airwing, forteller Storjord.

Kurset var det andre i rekken, etter forrige kurs som ble avholdt i høst. FUF har stått for arrangementet med økonomisk støtte fra Norsk Flygerforbund. Ekspertisen innen jobbsøking for piloter har de hentet inn fra Danmark, hvor Søren og Kukka fra coachingselskapet Ask a Pilot ga sine beste råd og tips for et vellyket jobbintervju.

- De var helt fantastiske, og arbeidet deres holder virkelig høy kvalitet, skryter Storjord.

Og også responsen fra deltakerne har vært strålende. Alle deltakerne har fått gitt sine tilbakemeldinger, og kurset fikk 9,5 av totalt 10 poeng fra de oppmøtte.

- Per i dag har vi ikke planlagt flere kurs, men det er noe vi virkelig ønsker å få til fremover, avslutter Storjord.

Siste nyheter:

16. februar 2024

Politisk påvirkning nytter!

I mai 2023 kunne vi melde om at vi hadde fått fullt gjennomslag om å styrke Luftfartstilsynet ved at regjeringen bevilget midler til to nye, øremerkede stillinger for å følge opp arbeidsmiljøet hos flygende. Disse er nå i ferd med å komme på plass.

09. februar 2024

Styrket nordisk samarbeid

Et tett samarbeid mellom de nordiske landene er viktig for å sikre våre interesser på den internasjonale scenen. Denne uken kom vi enda litt tettere på hverandre.

20. januar 2024

Hvordan rekruttere flere kvinner til flygeryrket?

Det var ett av spørsmålene som ble diskutert på vårt aller første møte i regi av Female Pilot Working Group.