Skip to main content
01. november 2022

Varme tanker til rammede av helikopterulykken i Verdal

- Det er med stor sorg Norsk Flygerforbund har mottatt budskapet om at to personer er bekreftet omkommet og en person er hardt skadet i helikopterulykken i Verdal, sier forbundsleder Aleksander Wasland

- Ulykken berører oss alle sterkt. Vi tenker nå først og fremst på alle som har mistet noen de er glade i.  Norsk Flygerforbund står sammen i sorgen med alle pårørende og berørte. Luftfartsmiljøet i Norge er lite, og vi tilbyr støtte og assistanse til våre kolleger som er berørte. Vi sender også gode tanker til redningsmannskap, som utfører en viktig innsats i en krevende situasjon, sier Wasland.

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.