Skip to main content
01. november 2022

Varme tanker til rammede av helikopterulykken i Verdal

- Det er med stor sorg Norsk Flygerforbund har mottatt budskapet om at to personer er bekreftet omkommet og en person er hardt skadet i helikopterulykken i Verdal, sier forbundsleder Aleksander Wasland

- Ulykken berører oss alle sterkt. Vi tenker nå først og fremst på alle som har mistet noen de er glade i.  Norsk Flygerforbund står sammen i sorgen med alle pårørende og berørte. Luftfartsmiljøet i Norge er lite, og vi tilbyr støtte og assistanse til våre kolleger som er berørte. Vi sender også gode tanker til redningsmannskap, som utfører en viktig innsats i en krevende situasjon, sier Wasland.

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.