Skip to main content
05. oktober 2022

Gratis jobbsøkerkurs for NF-medlemmer

Vil du bli bedre på jobbintervjuet? Tirsdag 1. november inviterer vi deg til et spesiallaget GRATIS medlemstilbud som vil gi deg et  fortrinn når du skal søke jobb som pilot.

Når og hvor:

  • Tirsdag 1. november fra kl. 0900-16.00
  • Luftfartens Hus, Drammensveien 43, Oslo

Vanligvis koster dette kurset flere tusen kroner.  For å styrke DIN kompetanse og ferdigheter når du skal søke jobb får du kurset som et unikt medlemstilbud.

Jobbintervjuet er utrolig viktig, og på kurset vil vi utforske mer om:  

  • Hvordan kan jeg være best mulig forberedt til jobbintervju?
  • Hva ser en rekrutterer etter?
  • Hva legger de merke til ved meg når jeg blir intervjuet?
  • Hva er mine styrker og svakheter når jeg presenterer meg for arbeidsgiver?

Kurset vil gjøre deg bedre rustet til å fremme dine ferdigheter og kvaliteter på et jobbintervju. Det består av presentasjoner, gruppearbeid og læring om hva en rekrutterer ser etter. Du får tilgang til mange nyttige tips du kan fylle verktøykassen din med når du skal på jobbintervju.

Vi kjenner flere som har tatt kurset og som sier at intervjutrening gjennom Ask a Pilot har vært en sterkt medvirkende grunn til at de hadde stor suksess med jobbintervjuet.

Meld deg på innen 28. oktober – førstemann til mølla! Send e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det blir servert gratis lunsj. Etter kursets slutt inviterer vi til hyggelig sosial samling sammen med andre piloter i husets hyggelige festlokale. Dette er super måte å bli kjent med andre piloter på!

Har du spørsmål, ta kontakt med Lars Magnus Kirkhus på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon: 926 69 061

Hjertelig velkommen til et nyttig og godt kurs!

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.