22. oktober 2021
Nesten 100 personer var samlet til arrangementet.

Fremtidens luftfart samlet: - En stor suksess!

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Nesten 100 personer dukket opp da Norsk Flygerforbund inviterte studenter og instruktører til faglig påfyll og beer call i Sandefjord.

- Jeg synes det er kult å møte unge folk som har skjønt at man er nødt til å stå sammen, sier en entusiastisk nestleder Aleksander Wasland i Norsk Flygerforbund.

Torsdag hadde han sammen med resten av styret i NF og LO favør invitert studenter og instruktører ved Pilot Flight Academy, OSM Aviation Academy, CAE og European Helicopter Center til arrangementet. Oppmøtet gikk over all forventning, og flygerspirene kom reisende til Sandefjord fra både Arendal og Notodden.

- Jeg er ydmyk over at så mange ser betydningen av å møtes. Så må jeg også si at jeg er imponert over nivået på flystudentene, forteller Wasland.

Under arrangementet fikk de en presentasjon av forbundet, før de ble delt inn i mindre grupper. Studentene og instruktørene fikk velge et tema som interesserte dem, for eksempel innenlands helikopter eller tung luftfart - før de ble satt i grupper med andre med samme temavalg. I gruppene var også NF-styret representert med hver sin ekspert på området.

- Målet var at alle skulle få bli kjent, og knytte noen nye kontakter. Studentene, instruktørene og et fullsatt styre endte opp med å snakke i disse gruppene i 3-4 timer sammenhengende, forteller Wasland.

Siste nyheter:

23. november 2021

Den tragiske flyulykken ved Larvik

Norsk Flygerforbund har med stor sorg mottatt beskjed om at tre personer, en flyinstruktør og to elever, er omkommet i flyulykken ved Larvik. Det norske luftfartsmiljøet er lite, og ulykken berører oss alle sterkt. Våre tanker går nå først og fremst til pårørende - og studenter og kolleger ved Pilot flyskole.

22. november 2021

Enige om «grunnloven» for arbeidslivet

Hovedavtalen mellom LO og NHO videreføres for fire nye år, med noen viktige korreksjoner. 

22. november 2021

Jul og nyttår er høytid for brann - pass på at du er forsikret!

I tiden mellom jul og nyttår er det over 50 % flere branner enn resten av året.