05. desember 2019
Foto: Alexandra Tatarinov

Flyinstruktører til NF

Skrevet av: NF

Vi har gleden av å ønske flyinstruktørene ved OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) velkommen som ny medlemsforening i Norsk Flygerutdanning.

Pilotutdanning er et viktig segment i bransjen, og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) ble formelt tatt opp på NFs styremøtet 29. november 2019.

Leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU ønsker ryddige forhold for sine medlemmer, og medlemskap i Norsk Flygerforbund var derfor et riktig valg for foreningen.

– Å jobbe som instruktør er utrolig spennende og givende, og vi opplever at oppdraget med å utdanne dyktige piloter for framtiden har stor betydning for bransjen. Da er det også viktig med ryddige forhold og et godt samarbeid mellom kompetente og ansvarlige parter. Dette er svært viktig for å kunne opprettholde vår kompetanse, samt beholde våre dyktige medarbeidere. Norsk Flygerforbund har den kunnskapen, integriteten og påvirkningskraften vi søker, og var det eneste rette valget for oss i OSM Aviation Academy Pilot Union, sier leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU.

– Jeg er veldig glad for at flyinstruktørene ved OAA har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund. Å utdanne fremtidens piloter er en viktig og krevende jobb, og vi ser frem til å bistå flyinstruktørene i deres arbeidsforhold. Med OAPU ombord øker forbundets samlede kompetanse. Økt medlemsvekst vil tilføre kompetanse og ressurser som vil styrke forbundets arbeid for våre medlemmer. Jeg ser frem til å samarbeide med vår nye medlemsforening, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier forbundsleder Yngve Carlsen.

Siste nyheter:

18. januar 2022

Tenk pensjon - LOfavør Egen pensjonskonto

Ifjor ble det innført nye pensjonsregler for innskuddspensjon. Med mindre du tar et aktivt valg samles din pensjon fra private aktører på en konto hos din arbeidsgivers pensjonsleverandør. 

12. januar 2022

5G-nettets påvirkning på flysikkerhet - FAA med informasjonsside

Ny teknologi betyr potensielt nye sikkerhetsutfordringer. Derfor følger ATS-seksjonen under forbundets Flysikkerhetskomité (FSIK) utviklingen og innføringen av 5G-nettet tett.

06. januar 2022

LOfavør Boliglån - oppdaterte priser

SpareBank 1 Østlandet endret i går sine priser på LOfavør Boliglån etter rentejusteringen fra Norges Bank i desember.