Skip to main content
05. desember 2019
Foto: Alexandra Tatarinov

Flyinstruktører til NF

Skrevet av: NF

Vi har gleden av å ønske flyinstruktørene ved OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) velkommen som ny medlemsforening i Norsk Flygerutdanning.

Pilotutdanning er et viktig segment i bransjen, og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) ble formelt tatt opp på NFs styremøtet 29. november 2019.

Leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU ønsker ryddige forhold for sine medlemmer, og medlemskap i Norsk Flygerforbund var derfor et riktig valg for foreningen.

– Å jobbe som instruktør er utrolig spennende og givende, og vi opplever at oppdraget med å utdanne dyktige piloter for framtiden har stor betydning for bransjen. Da er det også viktig med ryddige forhold og et godt samarbeid mellom kompetente og ansvarlige parter. Dette er svært viktig for å kunne opprettholde vår kompetanse, samt beholde våre dyktige medarbeidere. Norsk Flygerforbund har den kunnskapen, integriteten og påvirkningskraften vi søker, og var det eneste rette valget for oss i OSM Aviation Academy Pilot Union, sier leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU.

– Jeg er veldig glad for at flyinstruktørene ved OAA har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund. Å utdanne fremtidens piloter er en viktig og krevende jobb, og vi ser frem til å bistå flyinstruktørene i deres arbeidsforhold. Med OAPU ombord øker forbundets samlede kompetanse. Økt medlemsvekst vil tilføre kompetanse og ressurser som vil styrke forbundets arbeid for våre medlemmer. Jeg ser frem til å samarbeide med vår nye medlemsforening, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier forbundsleder Yngve Carlsen.

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.