Skip to main content
05. desember 2019
Foto: Alexandra Tatarinov

Flyinstruktører til NF

Skrevet av: NF

Vi har gleden av å ønske flyinstruktørene ved OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) velkommen som ny medlemsforening i Norsk Flygerutdanning.

Pilotutdanning er et viktig segment i bransjen, og OSM Aviation Academy Pilot Union (OAPU) ble formelt tatt opp på NFs styremøtet 29. november 2019.

Leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU ønsker ryddige forhold for sine medlemmer, og medlemskap i Norsk Flygerforbund var derfor et riktig valg for foreningen.

– Å jobbe som instruktør er utrolig spennende og givende, og vi opplever at oppdraget med å utdanne dyktige piloter for framtiden har stor betydning for bransjen. Da er det også viktig med ryddige forhold og et godt samarbeid mellom kompetente og ansvarlige parter. Dette er svært viktig for å kunne opprettholde vår kompetanse, samt beholde våre dyktige medarbeidere. Norsk Flygerforbund har den kunnskapen, integriteten og påvirkningskraften vi søker, og var det eneste rette valget for oss i OSM Aviation Academy Pilot Union, sier leder Fredrik Melsom Vaa i OAPU.

– Jeg er veldig glad for at flyinstruktørene ved OAA har valgt å bli medlem i Norsk Flygerforbund. Å utdanne fremtidens piloter er en viktig og krevende jobb, og vi ser frem til å bistå flyinstruktørene i deres arbeidsforhold. Med OAPU ombord øker forbundets samlede kompetanse. Økt medlemsvekst vil tilføre kompetanse og ressurser som vil styrke forbundets arbeid for våre medlemmer. Jeg ser frem til å samarbeide med vår nye medlemsforening, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier forbundsleder Yngve Carlsen.

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.