Skip to main content
24. januar 2022

Et unikt innblikk i vår hverdag

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Det nærmer seg premiere på Norsk Flygerforbunds store informasjonsfilm. Allerede nå kan du få en smakebit!

Den nye informasjonsfilmen skal vise den store bredden som er representert i Norsk Flygerforbund. Vi jobber for både komersielle piloter i fly og helikopter, redningsmenn, studenter - og gjennom våre medlemsforeninger er vi representert i hele luftfartsbransjen. 

Vår nye film som er produsert av Erlend Remmen, skal vise hvordan våre medlemmer bidrar til å holde samfunnet i gang. Premieren av filmen er planlagt til februar, men allerede nå kan du få se en smakebit:

 

Siste nyheter:

14. juli 2024

Pass opp for fatigue i sommer!

Sommeren er spesielt travel hvert år. Fra sikkerhetskontroll på flyplasser og bagasjehåndterere til flygelederne og pilotene – hele systemet jobber under stort press med små marginer. En sommer med forstyrrelser, flykanselleringer og fatigue blant flybesetningen har startet, og det kan bli verre i de kommende ukene.

03. juli 2024

Et viktig skritt mot en trygg og forutsigbar luftambulansetjeneste

Dagens luftambulansevedtak er et steg i riktig retning, men det gjenstår fortsatt litt før vi er i mål. 

01. juli 2024

Kampanje mot å redusere antallet piloter: "One means none"

Europeiske fly kan operere med kun én pilot ved kontrollene så tidlig som i 2027, dersom flyprodusentene lykkes med sine planer. For å ta et standpunkt mot dette, har europeiske piloter ledet av European Cockpit Association (ECA) lansert en ny nettside: OneMeansNone.eu. Plattformen har som mål å informere passasjerer om de betydelige sikkerhetsrisikoene forbundet med å redusere mannskapet fra to piloter til én.