Skip to main content
12. november 2021
Foto: Burak Kebapci / Pexels.com

Er du en med lyse ideer og et ønske om å bidra?

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Norsk Flygerforbund ser etter motiverte og lærevillige kolleger som kan bistå med tariffsaker, forhandlinger, juridiske saker og personalsaker.

Du blir en del av et dynamisk og faglig sterkt fellesskap. Gjennom stillingen kommer du tett på både medlemmene og selskapene, og du får gjort en forskjell både for enkeltindivider og fellesskapet.

Tidligere erfaring verdsettes, men er ikke et kriterium for å søke. Derimot vektlegges i stor grad motivasjon og ønsket om å bidra for fellesskapet. Kursing og opplæring vil bli gitt i regi av NF og LO.

- Er du en person med god sans for rettferdighet? Og er du litt nysgjerrig på hva dette innebærer?

Vi trenger deg med på laget vårt. Ta kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi en løsning!

Siste nyheter:

05. desember 2023

Ny dokumentar avslører fryktkulturen i europeisk luftfart

Piloter og ansatte tør ikke snakke åpent om sikkerhetsrisikoer i europeiske flyselskaper, i frykt for konsekvenser. Nå kaster en ny dokumentar nytt lys over rovdrift på ansatte, en fryktkultur i luftfarten, og et EASA som sitter stille og ser på.

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.