12. november 2021
Foto: Burak Kebapci / Pexels.com

Er du en med lyse ideer og et ønske om å bidra?

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Norsk Flygerforbund ser etter motiverte og lærevillige kolleger som kan bistå med tariffsaker, forhandlinger, juridiske saker og personalsaker.

Du blir en del av et dynamisk og faglig sterkt fellesskap. Gjennom stillingen kommer du tett på både medlemmene og selskapene, og du får gjort en forskjell både for enkeltindivider og fellesskapet.

Tidligere erfaring verdsettes, men er ikke et kriterium for å søke. Derimot vektlegges i stor grad motivasjon og ønsket om å bidra for fellesskapet. Kursing og opplæring vil bli gitt i regi av NF og LO.

- Er du en person med god sans for rettferdighet? Og er du litt nysgjerrig på hva dette innebærer?

Vi trenger deg med på laget vårt. Ta kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi en løsning!

Siste nyheter:

23. november 2021

Den tragiske flyulykken ved Larvik

Norsk Flygerforbund har med stor sorg mottatt beskjed om at tre personer, en flyinstruktør og to elever, er omkommet i flyulykken ved Larvik. Det norske luftfartsmiljøet er lite, og ulykken berører oss alle sterkt. Våre tanker går nå først og fremst til pårørende - og studenter og kolleger ved Pilot flyskole.

22. november 2021

Enige om «grunnloven» for arbeidslivet

Hovedavtalen mellom LO og NHO videreføres for fire nye år, med noen viktige korreksjoner. 

22. november 2021

Jul og nyttår er høytid for brann - pass på at du er forsikret!

I tiden mellom jul og nyttår er det over 50 % flere branner enn resten av året.