Skip to main content
12. november 2021
Foto: Burak Kebapci / Pexels.com

Er du en med lyse ideer og et ønske om å bidra?

Skrevet av: Norsk Flygerforbund

Norsk Flygerforbund ser etter motiverte og lærevillige kolleger som kan bistå med tariffsaker, forhandlinger, juridiske saker og personalsaker.

Du blir en del av et dynamisk og faglig sterkt fellesskap. Gjennom stillingen kommer du tett på både medlemmene og selskapene, og du får gjort en forskjell både for enkeltindivider og fellesskapet.

Tidligere erfaring verdsettes, men er ikke et kriterium for å søke. Derimot vektlegges i stor grad motivasjon og ønsket om å bidra for fellesskapet. Kursing og opplæring vil bli gitt i regi av NF og LO.

- Er du en person med god sans for rettferdighet? Og er du litt nysgjerrig på hva dette innebærer?

Vi trenger deg med på laget vårt. Ta kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi en løsning!

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.