Skip to main content
14. oktober 2022
Hans Kyrre Hultgren fra OSM og Sivert Ones fra OAPU er enige om en to-årig avtale.

Enighet mellom flyinstruktørene og OSM

Flyinstruktørene i OSM Aviation Academy Pilots Union (OAPU) er enige med OSM om en toårig avtale. Medlemmene har nå sagt ja til avtalen.

- Vi er godt fornøyde med å ha blitt enige med OSM om en avtale som sikrer våre medlemmer konkurransedyktige betingelser. Vi har hatt ansvarlige krav, og har gjennom et godt samarbeidsklima oppnådd en enighet som er bra for både ansatte og selskapet, sier Sivert Ones, foreningsleder i OAPU.  

Partene er representert av Norsk Flygerforbund/LO og NHO Luftfart/NHO, og forhandlingsleder for NF, Christopher Thune, er fornøyd med både prosessen og resultatet i forhandlingene.

- Det har vært et godt og tillitsfullt partssamarbeid gjennom forhandlingene, og dette legger et godt grunnlag for videre samarbeid og utvikling i OSM, sier forhandlingsleder Christopher Thune.

- Jeg vil gratulere våre medlemmer med å ha oppnådd enighet med OSM. Det er gledelig å se hvordan et godt partssamarbeid bidrar til å skape et godt forhandlingsresultat som begge parter er fornøyde med, sier forbundsleder Aleksander Wasland.

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.