Skip to main content
14. oktober 2022
Hans Kyrre Hultgren fra OSM og Sivert Ones fra OAPU er enige om en to-årig avtale.

Enighet mellom flyinstruktørene og OSM

Flyinstruktørene i OSM Aviation Academy Pilots Union (OAPU) er enige med OSM om en toårig avtale. Medlemmene har nå sagt ja til avtalen.

- Vi er godt fornøyde med å ha blitt enige med OSM om en avtale som sikrer våre medlemmer konkurransedyktige betingelser. Vi har hatt ansvarlige krav, og har gjennom et godt samarbeidsklima oppnådd en enighet som er bra for både ansatte og selskapet, sier Sivert Ones, foreningsleder i OAPU.  

Partene er representert av Norsk Flygerforbund/LO og NHO Luftfart/NHO, og forhandlingsleder for NF, Christopher Thune, er fornøyd med både prosessen og resultatet i forhandlingene.

- Det har vært et godt og tillitsfullt partssamarbeid gjennom forhandlingene, og dette legger et godt grunnlag for videre samarbeid og utvikling i OSM, sier forhandlingsleder Christopher Thune.

- Jeg vil gratulere våre medlemmer med å ha oppnådd enighet med OSM. Det er gledelig å se hvordan et godt partssamarbeid bidrar til å skape et godt forhandlingsresultat som begge parter er fornøyde med, sier forbundsleder Aleksander Wasland.

Siste nyheter:

13. april 2024

Vi legger ut på roadshow!

Denne våren kan du treffe oss flere steder.

14. mars 2024

Endelig blir det rettferdig konkurranse i luften

Etter iherdig innsats fra Norsk Flygerforbund over flere år, har endelig Luftfartstilsynet felt en knusende dom mot DAT. Nå er det klart at staten har bidratt til å finansiere arbeidslivsbrudd og sosial dumping med anbudstildelingene.

14. mars 2024

Flyuhell og flyulykker definerer agendaen for Flysikkerhetskomiteen

Luftfartsbransjen ble rammet tirsdag 27. februar, da en Sikorsky S-92A fra Bristow havarerte utenfor Sotra ved Bergen. Leder John Kristoffersen i Flysikkerhetskomiteen deler sine refleksjoner etter ulykken.