Skip to main content
31. mai 2022
Foto: Christian Laulund

Enighet i pilotmekling

Skrevet av: Katinka Riksfjord Sporsem

Norsk Flygerforbund og flygerne i fraktflyselskapet West Air har etter mekling oppnådd enighet med West Air og NHO Luftfart.

Norsk Flygerforbund og flygerne i West Air Norway Flygerforening har oppnådd enighet med West Air og NHO Luftfart i mekling hos Riksmekleren. Post- og fraktfly unngår dermed å bli rammet av streik.

- Vi har oppnådd viktige resultater i kravene våre om lik lønn for likt arbeid, og er glad for at vi med denne enigheten unngår streik, sier nestleder Aleksander Wasland i Norsk Flygerforbund.  

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!