Skip to main content
27. februar 2023

En reiseforsikring som gjelder fra du går ut døra – året rundt

Medlemmer i NF  har reiseforsikring gjennom sitt medlemskap. Nordmenns reisevaner har endret seg mye. Vi er mer mobile enn før.  LO Favør har tatt en prat med Therese som er skadeforebygger hos vår samarbeidspartner Fremtind for å få tips om hva vi bør tenke på før vi skal ut på tur. 

 

Før vi reiser på ferie er det viktig å være forsikret, men også vite hva forsikringen dekker og ikke. Reiseforsikringen dekker ikke nødvendigvis absolutt alt du foretar deg utenfor eget hjem, sier Therese Hofstad-Nielsen som er skadeforebygger i Fremtind – LOfavørs samarbeidspartner på forsikring.

Les hele intervjuet med Therese om  hva reiseforsikringen dekker, og hva den ikke dekker her:
https://www.lofavor.no/magasinet/forsikring/reiseforsikring-aret-rundt/

Siste nyheter:

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!

14. mai 2024

Luftfartens fremtid samlet i Arendal

Den andre etappen på årets roadshow ble nok en suksess, takket være solid innsats fra medlemsforeningene våre i Arendal og et sterkt NF-team.