27. februar 2023

En reiseforsikring som gjelder fra du går ut døra – året rundt

Medlemmer i NF  har reiseforsikring gjennom sitt medlemskap. Nordmenns reisevaner har endret seg mye. Vi er mer mobile enn før.  LO Favør har tatt en prat med Therese som er skadeforebygger hos vår samarbeidspartner Fremtind for å få tips om hva vi bør tenke på før vi skal ut på tur. 

 

Før vi reiser på ferie er det viktig å være forsikret, men også vite hva forsikringen dekker og ikke. Reiseforsikringen dekker ikke nødvendigvis absolutt alt du foretar deg utenfor eget hjem, sier Therese Hofstad-Nielsen som er skadeforebygger i Fremtind – LOfavørs samarbeidspartner på forsikring.

Les hele intervjuet med Therese om  hva reiseforsikringen dekker, og hva den ikke dekker her:
https://www.lofavor.no/magasinet/forsikring/reiseforsikring-aret-rundt/

Siste nyheter:

31. mars 2023

Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner

Pilotjobb i annet land? Få  en sømløs videreføring av ditt medlemskap til våre søsterorganisasjoner. Som medlem i Norsk Flygerforbund (NF) er du medlem av European Cockpit Association (ECA).

31. mars 2023

"Contact ERCAN, 126,7". Hva gjør vi?

Kypros er en vakker destinasjon, men veien inn kan forløpe seg litt spesielt. Flere har mer eller mindre frivillig stiftet bekjentskap med "ERCAN Advisory Area", og nå kommer IFALPA med sine anbefalinger til piloter som skal fly til og fra Kypros.

29. mars 2023

Forhandlingskurs i Amsterdam

I disse dager pågår IFALPAs forhandlingskurs for tillitsvalgte, og Christian Laulund fra NF er en av kursholderne.