Skip to main content
27. februar 2023

En reiseforsikring som gjelder fra du går ut døra – året rundt

Medlemmer i NF  har reiseforsikring gjennom sitt medlemskap. Nordmenns reisevaner har endret seg mye. Vi er mer mobile enn før.  LO Favør har tatt en prat med Therese som er skadeforebygger hos vår samarbeidspartner Fremtind for å få tips om hva vi bør tenke på før vi skal ut på tur. 

 

Før vi reiser på ferie er det viktig å være forsikret, men også vite hva forsikringen dekker og ikke. Reiseforsikringen dekker ikke nødvendigvis absolutt alt du foretar deg utenfor eget hjem, sier Therese Hofstad-Nielsen som er skadeforebygger i Fremtind – LOfavørs samarbeidspartner på forsikring.

Les hele intervjuet med Therese om  hva reiseforsikringen dekker, og hva den ikke dekker her:
https://www.lofavor.no/magasinet/forsikring/reiseforsikring-aret-rundt/

Siste nyheter:

30. november 2023

Spritflasker og lokalflyplasser

I et land hvor verdiskapningen er avhengig av distriktene, trenger vi flyet. Når Avinor nå begynner å leke med tanken om å legge ned flyplasser som er viktige i sine regioner, fører de et politisk spill som er første trekk mot å avskilte distriktene, og på sikt skremme folk vekk.

26. november 2023

Norden på fremmarsj

Alarmerende og hjerteskjærende funn om arbeidsmiljøet for piloter og kabinansatte ble presentert under årets høstkonferanse i European Cockpit Association (ECA). Samtidig fikk Norden en viktig hånd på rattet med den islandske representanten Paul Allen inn i ECA-styret.

25. november 2023

Sammen for å trygge fremtidens lufttrafikktjenester

Flysikring og flyplasstjenester utgjør kritisk infrastruktur for en sikker luftfart. For tiden er det store endringer på gang, og mye å ta tak i.