Skip to main content
11. juni 2023
Det nye forbundsstyret i Norsk Flygerforbund.

Dette er det nye forbundsstyret!

Skrevet av: Simen Follesø Røiseland

Vi ønsker velkommen til ett nytt styremedlem etter at årsmøtet har stemt fram det nye styret.

Det sittende styret ble gjenvalgt med én endring. Vi takker av de avtroppende varamedlemmene Harald Sandal og Tor Gunnar Hovland.

Inn ønsker vi hjertelig velkommen til Vidar Nordseth som kommer inn som nytt varamedlem. Han flyr til daglig luftambulanse og er medlem i Norsk Luftambulanse Flygerforening (NLAFF).

Dermed består det nye forbundsstyret i Norsk Flygerforbund av (fra venstre på bildet) Jo Bjørn Skatval (nestleder), Synnøve Egeness Lilleli (styremedlem, luftambulansetjenester), Aleksander Wasland (forbundsleder), Torstein Sandven (styremedlem offshore helikopter), Vidar Nordseth (varamedlem), Linda Lilleng (styremedlem, innlands helikopter), Stian Larsen (styremedlem, regional luftfart og corporate), Sivert Ones (styremedlem, skole) og Lars Magnus Kirkhus (styremedlem, tung luftfart).

Siste nyheter:

14. juli 2024

Pass opp for fatigue i sommer!

Sommeren er spesielt travel hvert år. Fra sikkerhetskontroll på flyplasser og bagasjehåndterere til flygelederne og pilotene – hele systemet jobber under stort press med små marginer. En sommer med forstyrrelser, flykanselleringer og fatigue blant flybesetningen har startet, og det kan bli verre i de kommende ukene.

03. juli 2024

Et viktig skritt mot en trygg og forutsigbar luftambulansetjeneste

Dagens luftambulansevedtak er et steg i riktig retning, men det gjenstår fortsatt litt før vi er i mål. 

01. juli 2024

Kampanje mot å redusere antallet piloter: "One means none"

Europeiske fly kan operere med kun én pilot ved kontrollene så tidlig som i 2027, dersom flyprodusentene lykkes med sine planer. For å ta et standpunkt mot dette, har europeiske piloter ledet av European Cockpit Association (ECA) lansert en ny nettside: OneMeansNone.eu. Plattformen har som mål å informere passasjerer om de betydelige sikkerhetsrisikoene forbundet med å redusere mannskapet fra to piloter til én.