Skip to main content
27. august 2022

Velkommen til NF-konferansen

Fra 6. - 8. september 2022 arrangerer vi NF-konferansen på Starmoen Flyplass ved  Elverum. 

-Dette er første gang vi samler hele NF-familien siden før pandemien startet, og det gleder vi oss skikkelig til, sier forbundsleder i Norsk Flygerforbund, Aleksander Wasland.

Over 60 tillitsvalgte og frivillige skal få faglig og sosialt påfyll i løpet av 3 dager. - Det blir også gode diskusjoner på hva Norsk Flygerfobund skal være i fremtiden, forteller Wasland videre.  Hvem er vi og hvor skal vi?  

Vi bor på Starmoen flyplass, hvor vi innkvarteres i hytter og internat. Det blir også rom for sosial hygge med aktiviteter på ettermiddagen. 

-Her er det rom for å dele erfaringer og bli bedre kjent på tvers av foreninger. Dette blir veldig bra, avslutter Wasland. 

 

Siste nyheter:

13. juni 2024

Dette er det nye styret i Norsk Flygerforbund

Et enstemmig årsmøte stemte inn det nye styret.

25. mai 2024

Global undersøkelse om piloters arbeidsforhold

I samarbeid med IFALPA har forskere ved det kanadiske universitetet Western University iverksatt en global undersøkelse om forholdene for piloter. Vi anbefaler alle våre medlemmer å gjennomføre undersøkelsen, som gir både forskningen, politikere og våre tillitsvalgte et viktig kunnskapsgrunnlag.

15. mai 2024

Sikkerhet gjennom samarbeid, fred gjennom styrke

Siden oppstarten i 1948 har det vært viktig å være til stede på den årlige IFALPA-konferansen, for å samle trådene og skape et felles samarbeid på tvers av landegrenser og kontinenter. Og årets konferanse ble intet unntak, få med deg vår delegasjons reisebrev her!